Privatpersoner och andra som vill köpa biljetter till någon av våra föreställningar på konstepidemin. Boka här!

Vill du boka våra föreställningar eller workshops?
Kontakta producent Anna Henriksson Bäckersten
anna@bigwind.se | 031-722 50 16

Skola och förskola i Göteborg
Under hösten 2021 bokar Göteborgs stads skolor och förskolor biljetter via KuBo. KuBo är Göteborgs Stads nya plattform för biljettbokning för skola och förskola.
Detta nya innebär att Big Winds föreställningar är köpta av KuBo och skolor/förskolor bokar via KuBos hemsida, istället för att, som tidigare, ha kontakt direkt med oss eller Kulturpunkten.
Alla biljetter är gratis för Göteborgs kommunala för- och grundskolor. För fristående grund- och förskolor kostar det 40 kr/elev, men bokas ändå i första hand via KuBo. 

Lite trix
För att kunna boka platser måste du/skolan ha ett konto och vara inloggad i det nya systemet. Skapa ett konto genom att gå till hemsidan kubo.goteborg.se och klicka längst uppe till höger. Välj Nytt konto. Sök sen på Big Wind för att se våra föreställningar inom KuBo.
När du ska börja boka kan du följa stegen i “Manual för bokare”. Har du frågor angående bokningar, spelplatser mm så kontakta KuBo på – kubo@kultur.goteborg.se
Om föreställningen du vill se inte finns i KuBo-utbudet eller om föreställningen är fullbokad så tveka inte att kontakta KuBo och oss, så att vi får försöka lösa det. Det är viktigt att vi får veta om ni saknar något eller har frågor! 

kubo@kultur.goteborg.se
info@bigwind.se
Big Winds tel 031-722 50 16

Mailadresser till kultursamordnarna i Göteborg.
Skola: kulturiskolan@grundskola.goteborg.se
Förskola: kultur@forskola.goteborg.se

Ola Karlberg spelar Sova Räv ute i skogsdungen på Konstepidemin.

Här kan du se var och när vi spelar våra föreställningar.