Dansande Hjärtan

»I kraft av vår profession och passion för mänskliga uttryck, vill vi skapa ett scenkonstrum för våra sinnen. Med rörelser, musik och språk, med ögon och hjärtslag.
Ett rum där vi kan möta barn med speciella behov.
Behov som är allas behov.» 

Stina Hedberg leder projektet Dansande Hjärtan. Kortfattat så går projektet ut på att vi ska arbeta med professionell scenkonst för barn och unga med komplexa funktionsvariationer och autism. Eftersom Stina, som har sin bakgrund inom dansen, och några av Big Winds dansare är med så ligger tonvikten på dans och kroppsliga uttryck. Musik, sång och teater finns också med, som det alltid brukar vara i våra föreställningar.

Vill DU läsa om hela det stora projektet? Här finns projektplanen!

PROJEKTPLAN

Vill ni vara med?

Vi letar efter en skola som gärna vill vara vår referensgrupp och deltaga med sina elever under några veckor våren 2021.
Eftersom detta är en ny målgrupp för oss på Big Wind (se www.bigwind.se) vill vi komma i kontakt med era elever för att utveckla en modell för interaktiva dans och teaterföreställningar.  
Vi behöver därför en aktiv medverkan från de lärare som kommer deltaga med sina elever. Vi önskar en grupp på 6-8 barn, samma grupp varje gång. Projektet har fått lite pengar från kommunen. Vad vi behöver från den skolan som deltager är lärarnas tid och engagemang in i detta, så att vi kan lära oss mer om barnen. 
Är ni intresserade av att vara med kontakta oss gärna!
kristina@bigwind.se eller matilda@bigwind.se